ΟΙ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ

Η παραγωγή κρασιού ξεκινά στις ορεινές πλαγιές Αιγιαλείας, στην περιοχή της Νεμέας , στη Μαντίνεια και την Πάτρα. Εκεί όπου επιλέγονται μερικές από τις καλύτερες ελληνικές ποικιλίες όπως ο ροδίτης, ο σιδερίτης, το μαύρο Καλαβρύτων ,το Μοσχοφίλερο , το Αγιωργίτικο , το Μοσχάτου Ρίου και οι διεθνείς ποικιλίες όπως το Chardonnay, Syrah, Merlot, Cabernet.

Η οικογένεια Κροκιδά έχει δημιουργήσει ένα πολυεπίπεδο πλέγμα σχέσεων με τους πρωτοπόρους αμπελουργούς των Πλαγιών Αιγιαλείας στα καλύτερα αμπελοτόπια της ζώνης (Καλαμιάς, Χρυσάμπελα, Πλάτανος, Διακοφτό, Φτέρη, Πορρωβίτσα, Όαση).

Σε συνεργασία με τους έμπειρους οινολόγους, καθοδηγεί τους συνεργάτες αμπελουργούς σε νέες φυτεύσεις , στις καλλιεργητικές πρακτικές, στις ημερομηνίες τρύγου, ώστε το αποτέλεσμα που θα έχει να συμβάλλει στην μοναδική ποιότητα του κάθε κρασιού.